Logo La Picoletta

Ariana:
6 juli 2011 om 09:49
A pasta to die for!

Wim Smit:
21 juli 2011 om 12:32
Ik kom vanavond eten dus ik hoop dat het lekker is. Groet Wim Smit

Roy Steenbergen:
23 juli 2011 om 13:42
Al heel vaak heerlijk gegeten bij Picoletta! Pasta, pizza, salade alles even lekker. Goede kok in de keuken dus en heel vriendelijke bediening. Prima prijs- en kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader om eens lekker te gaan eten!

Cindy:
22 augustus 2011 om 11:15
Wat leuk dat jullie eindelijk een website hebben. Ziet er goed uit! Groeten, Cindy

Sander Kaptijn:
18 oktober 2011 om 19:55
Ik ken de jongens van hun vorige restaurant. Het zal dus hier ook wel weer erg goed zijn. Ik hoop vrijdag te komen.

Chris:
5 november 2011 om 08:30
Erg lekker gegeten. Lekker knus restaurantje, vriendelijke bediening! Om zeker terug te komen!

Babs:
20 december 2011 om 21:52
Het is heerlijk eten voor een lage prijs . Bediening ook gezellig en correct . We eten hier regelmatig .

Rik Bakker:
4 maart 2012 om 14:51
We hebben heerlijk gegeten. Gezellig restaurant, zeer aardige bediening. En het eten was voortreffelijk. Complimenten.

Saskia:
23 mei 2012 om 17:40
Laatste keer dat we geweest zijn was het erg rommelig, het eten is goed maar aan de bediening valt nog wat af te dingen. Menukaarten waren erg vies en incompleet, we moesten steeds aandacht vragen voor het opnemen van de bestelling en de drankjes werden tot twee keer aan toe vergeten, en we kregen te maken met een chagrijnig gezicht van een meisje in de bediening. Kortom nog veel werk aan de winkel, maar hoop dat dit gezien wordt als opbouwende kritiek. Het eten daarentegen was wel heerlijk, dus complimenten aan de chef.

John:
8 juli 2012 om 20:03
Teleurstellende ervaring. Allereerst werden de bestelde drankjes in eerste instantie vergeten. Vervolgens ruim een uur gewacht op 4 pizza’s. Meerdere malen gevraagd of het wel goed kwam, kreeg steeds te horen dat het ‘er bijna aankwam’. Toen we op het punt stonden op te stappen kwamen de pizza’s toch nog, zonder excuses. Niemand vraagt of je nog iets wil drinken. Pizza’s waren matig.

Emma:
13 december 2012 om 18:41
Wij komen regelmatig eten. Het eten is erg lekker, je hoeft niet lang te wachten en elke keer op tijd drinken. Bediening is verder vriendelijk. Een keer waren ze de broodjes vergeten maar dat kan een keer gebeuren! Top tent!

Don Asser:
12 januari 2013 om 22:13
Ik vind de pizza’s in dit restaurant de beste in heel Haarlem. Alle overige gerechten zijn zonder uitzondering ook zeer aan te bevelen. De bediening prima, de eigenaar(s?) meer dan aardig, de kok(s) naar de smaak en bereiding te beoordelen, vaklui! Alle complimenten en met een paar jaar het “Estatement” in de hoofdstad van Noord-Holland. Het is een gemis hier niet gegeten te hebben!! Vriendelijk groetend, Don.

Brands:
18 april 2013 om 15:18
Top top top top al vaak voorbij gelopen. en dankzij me zus hier een keer gegeten als afsluiter. de heerlijkste pizza’s en pasta’s van heel haarlem wij eten hier regelmatig met verjaardagen of gewoon na het shoppen of als lekkere lunch. alle lof aan gino en zijn crew. zometeen weer pizza’s bestellen met vrienden voor thuis. ze doen namelijk ook aan afhalen

Sandra:
16 mei 2013 om 06:35
Rustica for President! Picoletta heeft de lekkerste pizza’s van haarlem. We komen er heel graag. Klein pizzaatje, nix gex!

robert en gea:
8 november 2013 om 14:19
ieder jaar een weekendje haarlem, ieder jaar een pizzaatje bij picoletta. Uiteraard kunnen we ook ergens anders heen maar dat doen we nooit. Waarom niet? Omdat mijn vrouw en ik het simpelweg een leuk en gezellig restaurantje vinden.Hoe dat kan kan ik niet eens uitleggen. Het heeft wat en ze stellen ons nooit teleur. pizza’s zijn ook niet onbenullig groot, zodat we daarna nog maximaal de kroeg in kunnen. Ga zo door jongens!

Natalie:
10 november 2013 om 23:07
Walgelijke opmerkingen over mijn lichaam, lachend in het Italiaans in de keuken. Weinig wisten ze over mijn Italiaanse taalbeheersing. Ik vind het werkelijk onaanvaardbaar, ten aanzien van alle gasten.

Kelly:
23 december 2014 om 15:13
De beste Italiaanse pizza’s van Haarlem en daarnaast een traditionele pasta carbonara. Als je even snel een hapje wilt doen voor een leuk prijsje moet je hier zijn! Lieve mensen in de bediening en goede mensen in de keuken. Wanneer iets niet in orde is of gaat zoals men verwacht dan wordt dit prima opgelost bijvoorbeeld door een limoncello van het huis 😉 Lijkt mij een prima oplossing, gelukkig (of helaas dus haha) is dit mij één overkomen en ik heb daar reeds meerdere malen gegeten. Mijnsinziens dus een leuk restaurant met kwaliteit!

Eva:
29 maart 2016 om 14:33
La Picoletta…altijd heerlijke pizza, salade en goed drinkbare wijn. Gezellig met Gino en zijn broer. (als hij niet in de andere zaak staat) Echt een begrip aan het worden in Haarlem. Heb al veel vrienden aangeraden om er te gaan eten. Met succes! Bedankt en snel tot ziens.

Roswitha Hagebout:
23 mei 2016 om 08:27
Zondagavond hebben wij dit knusse kleine ,maar fanastische Italiaanse restaurant ontdekt! Wij hebben overheerlijke krokante,en goed gevuld pizza’s/pasta gegeten,fantastisch I J S..en goede sterke koffie. Hele vriendelijke bediening. Hier komen wij graag nog eens terug!

Danielle schreurs:
29 juni 2016 om 06:20
28-06-2016 met 9 chickies en 1 man heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar, goede bediening en prijs kwaliteit zeer goed.

Theo janssem:
24 augustus 2016 om 12:14
Heeeeerlijk gegeten. Echt een vaklui respect, bediening was zoals het gewoon hoort.

Jordino:
22 februari 2017 om 19:01
Wauw!!! Vers, maar vooral… wat een heerlijke pizzabodem! Aanrader!!!!

Dirk Rood:
23 april 2017 om 20:38
Sinds tijden niet zo’n heerlijke pizza gegeten. En bovendien, ondanks de drukte, supersnel en supervriendelijk geholpen.Ook nemens mijn tafelgenoten, Picobello.

Lena:
29 december 2018 om 18:13
Heerlijk gegeten, prima vissoep met een hele gamba en mosseltjes, ruccola salade is goed gevuld met tomaat en pijnboompitten. Jammer dat er geen lekkere thee was, alleen pickwick en geen chocolaatjes. Het ijs dessert. was prima en zag er ook prachtig uit. Prima restaurant, druk bezocht!

Anoniem:
9 juli 2020 om 18:23
Héérlijk gegeten. Wérkelijk alles klopte: de bruschetta,salade caprese, een pasta carbonara en tortelleni van de chef. Als dessert een verrukkelijke cassata en tiramisu met straciatellaijs. Van de zaak kregen we een lekkere limoncello. Een aanrader, deze zaak met aandacht voor de gasten!

Jan Schotman:
14 augustus 2020 om 19:23
Lekkere pizza’s! En je wordt hier als mens behandeld.

Brigit en Edwin:
1 september 2020 om 18:20
Dinsdag 1 september hier heerlijk gegeten. Goede kwaliteit, een kleine aanpassing was geen enkel probleem. Maar het allerfijnste was de bediening! Een zeer gastvrije en vriendelijke dame die het ons uit alle macht naar ons zin wilde maken. Er was een groep studenten nogal luidruchtig, en deze groep had alle menukaarten. Maar gelukkig stond het menu ook online, dus geen probleem. Na ons hoofdgerecht kregen van haar van het huis nog iets aangeboden. Dat was echt niet nodig maar toch wilde ze het graag. Grote klasse!!!!

Albert Lasschuit:
27 september 2020 om 23:24
Fijn dat jullie weer open zijn, doen we een dagje Haarlem dan doen we ook jullie altijd aan complimenten voor de Chef De dunste pizzabodem effer en top van smaak! en ook voor de dames in de bediening met hun gastvrije glimlach en goede service, dank.

Irma van Gils:
27 augustus 2021 om 12:49
Hier eet ik altijd de lekkerste pizza’s van Haarlem e.o. En bezoekers die ik meeneem zijn het altijd 100% met me eens. Ook de salades erbij (vooral die met bacon en kip), de huiswijn, het is allemaal dik voor mekaar. Fijne sfeer ook, prettige en lieve bediening. Hier kan je dus supergoed eten voor redelijke prijzen. Het is er altijd druk. Vind je het gek?? Ga zo door Picoletta.

Thijs de Leeuw:
24 november 2021 om 15:52
Heerlijk gegeten tegen een prima prijs. Pasta was geweldig, evenzo de Pizza en salade! Zeer aanbevelenswaardig!

Frans:
15 maart 2022 om 10:23
Frequente bezoeker. Geen theater of film zonder een bezoekje aan La Picoletta. Gastvrij, heerlijk eten, goede wijn, kortom een verlengde van je eigen huiskamer.

© 2022 La Picoletta
Reserveren via